テロワール

テロワール

テロワール


Akaitoテロワール


火山性土壌、微気候、山の水、山の高さといった日本独自のテロワールが、Akaitoサフラン®の特性を生み出しています。 

最高のワインを作るように、最高のサフランを育てるには、適切な土壌と気候が不可欠です。その中でも日本の火山性土壌は、肥沃で地質学的に若い、世界最高峰の土壌と言われています。

日本以外の国で生産されるサフランは、そのほとんどが最適とは言えない環境で栽培されているのです。

AKAITO TERROIR SPEC (30 YEAR AVERAGE)


Location: Kyushu, Japan

Soil Type: Andosol

Elevation: 270 m

Climate:

- Classification: humid subtropical, Köppen-Geiger Cfa

- Barometric pressure: 1,013.7 hPa

- Rainy days: 8 to 12 days/month

- Precipitation: 1,727.0 mm/y

- Depth of snowfall: 1 cm/y

- Daylight hours: 1,992.4 h/y

- Total amount of solar radiation: 13.2 MJ/㎡ per year

- Temperature: 21.1 C (daily max), 12.8 C (daily min), 16.8 C (average)

- Vapor pressure: 14.9 hPa

- Relative humidity: 69%

- Wind direction and speed: 2.6 m/s from south



AKAITO TERROIR SPEC (30 YEAR AVERAGE)


Location: Kyushu, Japan

Soil Type: Andosol

Elevation: 270 m

Climate:

- Classification: humid subtropical, Köppen-Geiger Cfa

- Barometric pressure: 1,013.7 hPa

- Rainy days: 8 to 12 days/month

- Precipitation: 1,727.0 mm/y

- Depth of snowfall: 1 cm/y

- Daylight hours: 1,992.4 h/y

- Total amount of solar radiation: 13.2 MJ/㎡ per year

- Temperature: 21.1 C (daily max), 12.8 C (daily min), 16.8 C (average)

- Vapor pressure: 14.9 hPa

- Relative humidity: 69%

- Wind direction and speed: 2.6 m/s from south

CORPORATE LEGAL PRIVACYPOLICY    

Copyright © 2022 Akaito Saffron, All rights reserved.